B5 Black

Tunnelmallinen ravintola Töölössä

Pöytävaraukset

Varaa pöytä etukäteen ja varmista onnistunut illallinen.

Lounas tarjolla arkisin klo 10.30 – 15.00

Uniikki paviljonki Töölöntorilla, tule kokemaan tunnelma Töölön sydämessä.

 

Tule maistamaan uudistettu menu!

Tervetuloa!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mikä on B5 Black ja missä se sijaitsee?
B5 Black on ravintola, joka sijaitsee Töölössä. Ravintolassamme pääset nauttimaan herkullisista Premium burgereista, toriklassikoista ja toinen toistaan maukkaammista a la carte- annoksista! Tarjoilemme arkisin herkullisen, viikoittain vaihtuvan lounaan ja iltaisin voit tulla nauttimaan rennosta illalliskokemuksesta kauniissa torimiljöössä, viikonloppuja unohtamatta.

Tule kokemaan B5 Blackin ainutlaatuinen tunnelma ravintolaan Töölön sydämessä.

Milloin B5 Blackin lounas tarjoillaan ja mitä se sisältää?

B5 Black Töölöntorin lounas tarjoillaan maanantaista perjantaihin kello 10.30-15.00! Lounas sisältää viikottain vaihtuvan lounaslistan lisäksi raikkaan ja runsaan salaattipöydän sekä kahvin, jotka sisältyvät lounaan hintaan.

Miten erityisruokavaliot on otettu huomioon?

Suurin osa B5 Blackin annoksista on mahdollista tilata erilaisiin erityisruokavalioihin sopivina – kuten gluteenittomana, maidottomana tai laktoosittomana. Meillä on tarjolla myös erilaisia vegaanivaihtoehtoja!

Mitä on Street Food?

Street food eli katuruoka tarkoittaa alkuperäisesti kadulla myytävää, helposti mukaan otettavaa ruokaa. Nykyään katuruoka on levinnyt laajasti myös suomalaisiin keittiöihin ja meillä B5 Blackilla katuruokaa tarjoillaan muun muassa burgereiden ja toriklassikoiden muodossa.